/wiki commands crash Google browser. — Guild Wars 2 Forums
Home Bugs: Game, Forum, Website

/wiki commands crash Google browser.

Fatality.8049Fatality.8049 Member
edited October 17, 2020 in Bugs: Game, Forum, Website

I just did a new Windows 10 install and now Google crashes when i use /wiki et ingame. Anyone know how to fix this? Tnx in advance.

Comments

  • Hesione.9412Hesione.9412 Member ✭✭✭

    What happens if you set your default browser to something other than Chrome?

  • @Hesione.9412 said:
    What happens if you set your default browser to something other than Chrome?

    • try swapping the default to any other browser
    • launch that browser and close it (if you want, try /wiki from gw2 just to double-check)
    • then swap it back

    That worked to fix whatever was wrong, when this happened to some people earlier in the game's history.


    As I recall, there are a couple of settings that need to be consistent and, on rare occasions, one or more of them is not updated properly after an update or re-install etc. Toggling the "default" to Firefox or Edge (for example) ensures that all the settings are (ahem) on the same page. And you can toggle back immediately to your preference, rather than being "stuck" with the less-useful application.

    (Booting up the alternative is just to make sure that the initial swap took effect. That second step is probably unnecessary if you run the different browsers regularly. Then again, it's quick, so why not?)

    Hype is the path to the dark side. Hype leads to unfulfilled expectations. Disappointment leads to anger. Anger leads to disgust. Disgust leads to "oh, new shinies! I'm back!"