[EU][PvX][WvW][RO][RoGN] Grup de ghilde / guilde romanesti — Guild Wars 2 Forums
Home Looking For Guild

[EU][PvX][WvW][RO][RoGN] Grup de ghilde / guilde romanesti

Archenos.6924Archenos.6924 Member
edited July 19, 2018 in Looking For Guild

Bună ziua,
Suntem grupul de ghilde românești RoGN - Romanian Group Network. Grupul este alcătuit din :
Ghilda ”Penguins with Hand Grenades” [BooM], una dintre cele 2 ghilde veterane (din cele 3-4 ghilde românești din joc rămase) de pe vremea GW 1 (din 2006, GW 1).
Alături de "Morometzii" [RO] (din 2008, GW 1) și "World Guardians" [WvW] (din 2012, GW 2 ; redenumit "Proxydus" [PROX] începând din 2017), am format comunitatea jucătorilor români din GW2.
Acceptăm membri noi , ori ghilde românești să adere la comunitatea RO (nu alianță, am trecut peste acea perioada din ”tinerețe”)

Sunt bineveniti toți cei care știu limba română (inclusiv persoane care au studiat limba, chiar dacă nu o vorbesc perfect)

Ghilda Penguins with Hand Grenades [BooM] este o ghildă casual, prezența nu este obligatorie, representul este flexibil (permitem să aveți represent în altă parte dacă faceti cu grupuri de raids, www, fractals, world boss, etc), folosesc Discord.

Ghilda Morometzii [RO] este o ghildă activă, organizată și care realizează mai multe activități. Nu este necesar represent decât în cazul în care doriți să sprijiniți ghilda și sa avansați în rank, folosesc Discord.

Ghilda Proxydus [PROX] este o ghildă activă, organizată și este axată pe WvW ca activitate principală , serverul Seafarer's Rest (Open World PvP - alias - World vs World vs World). Nu este necesar represent decât în cazul în care doriți să jucați WvW. În orele prime time sau în mare parte este necesară prezența în WvWvW, folosesc Teamspeak 3.

Ghilda Romanian Group Network [RoGN] este un grup special pentru cei care au avut experiență neplăcută cu ghilde românești din alte jocuri, și nu au trecut încă peste acest stadiu, ori sunt în ghilde internaționale și nu doresc încă să revină într-o ghildă ro, dar doresc totuși să păstreze legătura la nivel de comunitate.

Dacă sunteți indeciși, doriți mai multe informații, sau doriți deja sa alegeți o ghildă, lăsați reply aici sau în joc.

Persoane de contact :
Penguins with hand Grenades [BooM] - Archenos.6924
Morometzii [RO] - Gabi.4631
Proxydus [PROX] - play.1425

Comments

 • Salutare! Sunt in cautarea unei guilde romanesti si as aprecia enorm daca as putea primi un invite din partea voastra! Joc de ceva vreme, cunosc cateva lucruri despre joc, insa jocul nu are niciun farmec solo:)
  Va multumesc anticipat si sper sa ne vedem in joc! :)
  Mithandril.6745

 • Salut :D ! Se mai fac recrutari?
  Sunt un mare admirator al raidurilor dar nu am reusit sa intr-unul.
  Joc GW2 cam de 4 ani, am ceva experienta in PVE, chiar si in PVP.
  M-am plictisit sa joc singur si ar fi momentul potrivit sa ma alaturi voua.
  Discord up!

 • Salutare,as dori daca se poate sa ma invitati si pe mine in guild! Multumesc!