Lag issues for South American players since 09/20 — Guild Wars 2 Forums
Home

Lag issues for South American players since 09/20

Me and my south american guildies have been noticing increasing latency issues since yesterday. Most of us are experiencing 300+ ms ping with larger spikes from time to time. Is this related to PoF release? Here's part of the results from the diagnostics tool (first hop omitted):

        Origem aqui      Este n¢/V¡nculo
        Perdido/Enviado  Perdido/Enviado

Salto RTT = Pct = Pct Endere‡o
2 20ms 3/ 50 = 6% 1/ 50 = 2% 179.184.120.135.static.adsl.gvt.net.br [179.184.120.135]
0/ 50 = 0% |
3 21ms 2/ 50 = 4% 0/ 50 = 0% 201.22.69.113.dynamic.adsl.gvt.net.br [201.22.69.113]
1/ 50 = 2% |
4 29ms 3/ 50 = 6% 0/ 50 = 0% gvt-te-0-3-0-2.rt02.rjo.gvt.net.br [179.184.75.100]
4/ 50 = 8% |
5 70ms 7/ 50 = 14% 0/ 50 = 0% 201.22.76.200.dynamic.dialup.gvt.net.br [201.22.76.200]
0/ 50 = 0% |
6 68ms 7/ 50 = 14% 0/ 50 = 0% grafortw2--1-2-2.net.telefonicaglobalsolutions.com [216.184.112.66]
0/ 50 = 0% |
7 69ms 7/ 50 = 14% 0/ 50 = 0% 5.53.4.90
9/ 50 = 18% |
8 153ms 16/ 50 = 32% 0/ 50 = 0% 176.52.255.33
34/ 50 = 68% |
9 --- 50/ 50 =100% 0/ 50 = 0% 94.142.98.147

Comments

  • Strages.2950Strages.2950 Member ✭✭✭

    Yep, im getting the same issues. Last night it was fine but today its 300-600 ms. with ping timeouts to several map servers and even www.guildwars2.com.
    I've run several pingtests to other servers in Dallas and Austin, everything's steady at 130-140 ms except for the GW2 servers. (speedtest.net)
    Currently in Santa Cruz, Bolivia.