Jump to content
  • Sign Up

[UA]Ukrainian guild recruits Ukrainian speaking active players

FatumNemezis.9568

Recommended Posts

Українська гільдія набирає побратимів для закриття усіх активностей та дружніх поседеньок у Діскорді

Набираємо як нових гравців так і людей з тягарем сотень вайпів за плечима,закриваємо усі активності ,починаючи з ХП ранів для малечі ,закінчуючи Фулклірами Рейдових крил .Для всіх найдеться місце .

Якщо зацікавився ,завітай до нас Discord.io/gw2ua

Edited by FatumNemezis.9568
  • Like 3

• FatumNemezis.9568 changed the title to [UA]Ukrainian guild recruits Ukrainian speaking active players
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 8 months later...
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...

Трохи дивне місце, де вважають доречним цікавитися персональними деталями по типу місця роботи. Готуйтеся до того, що для отримання інвайту треба буде потішити марнолюбство в стилі совкових вахтерів — у ТЦК вам зададуть трохи поменше питань ніж ці добрі люди.

Не рекомендую нікому.

• 2 weeks later...

Якщо є бажання долучитися до найбільшої української гільдії, то чесна відповідь на кілька запитань навряд чи буде проблемою. Сотні людей якось пройшли це нереальне випробування)

• Like 1

Підміна понять: питання не в складності, а в недоречності. Те що я директор пляжу — взагалі йде паралельно з тим, який у мене клас в гілд ворс і по яким дням я готовий закривати контент. Хтось і CVV дає невідомим контактам направо і наліво або може випити пляшку сечі за 1000 грн, так що тепер? Мільйони мух не можуть помилятися.

Надав свій відгук для тих з ким резонує моє бачення, інші проігнорують і це ок. It's a free world.

• Like 1

• 3 months later...

Абсолютно недоречне зауваження.  Можливо, в силу своєї закритості, лишився цікавого геймплею та спілкування з согільдійцями, при чому агітуєш так само робити і інших. Гільдія наймає в першу чергу людей, а не просто зєрг. Щодо професії, то ця інформація може бути корисною виключно у форматі звʼязків. Якщо ти директор пляжу, то мб зможеш організувати класні ліжачки для согільдійців, а вони тобі в свою чергу теж послугою відплатять. Дивно взагалі, що такі речі треба пояснювати. Дуже гарно, що в гілді є така фільтрація. Як раз надає можливість комфортної гри з відкритими, та цікавими людьми

• 2 weeks later...

Підкажіть, будь ласка, де можна ознайомитись з правилами вступу, або поспілкуватись, ваше посилання на діскорд не працює, знайшов групу в стімі вона також на скільки я розумію неактивна...

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...