FatumNemezis.9568 Posted January 12, 2022 Share Posted January 12, 2022 (edited) Українська гільдія набирає побратимів для закриття усіх активностей та дружніх поседеньок у Діскорді Набираємо як нових гравців так і людей з тягарем сотень вайпів за плечима,закриваємо усі активності ,починаючи з ХП ранів для малечі ,закінчуючи Фулклірами Рейдових крил .Для всіх найдеться місце . Якщо зацікавився ,завітай до нас Discord.io/gw2ua Edited January 12, 2022 by FatumNemezis.9568 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wDenadl.8603 Posted May 7, 2022 Share Posted May 7, 2022 Привіт, гільдія все ще існує? Вирішив знову грати в ГВ і шукаю собі українську гільдію. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xarakternuk.5208 Posted May 17, 2022 Share Posted May 17, 2022 ми є. ми живі. ми житимемо. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reenso.1637 Posted January 24 Share Posted January 24 Чую, що також буду повертатися, але новачок. П.с. запрошення в діскорд не дійсне ( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reenso.1637 Posted January 24 Share Posted January 24 п.с.с. знайшов вас) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shabba Ranks.2958 Posted January 28 Share Posted January 28 а я не знайшов( поділися лінком Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juggle.7381 Posted April 3 Share Posted April 3 Дайте лінк і мені) Link to comment Share on other sites More sharing options...
doomer.6095 Posted May 1 Share Posted May 1 Трохи дивне місце, де вважають доречним цікавитися персональними деталями по типу місця роботи. Готуйтеся до того, що для отримання інвайту треба буде потішити марнолюбство в стилі совкових вахтерів — у ТЦК вам зададуть трохи поменше питань ніж ці добрі люди. Не рекомендую нікому. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuokcuH.2643 Posted May 12 Share Posted May 12 Якщо є бажання долучитися до найбільшої української гільдії, то чесна відповідь на кілька запитань навряд чи буде проблемою. Сотні людей якось пройшли це нереальне випробування) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
doomer.6095 Posted May 13 Share Posted May 13 Підміна понять: питання не в складності, а в недоречності. Те що я директор пляжу — взагалі йде паралельно з тим, який у мене клас в гілд ворс і по яким дням я готовий закривати контент. Хтось і CVV дає невідомим контактам направо і наліво або може випити пляшку сечі за 1000 грн, так що тепер? Мільйони мух не можуть помилятися. Надав свій відгук для тих з ким резонує моє бачення, інші проігнорують і це ок. It's a free world. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetker.5643 Posted August 22 Share Posted August 22 Абсолютно недоречне зауваження. Можливо, в силу своєї закритості, лишився цікавого геймплею та спілкування з согільдійцями, при чому агітуєш так само робити і інших. Гільдія наймає в першу чергу людей, а не просто зєрг. Щодо професії, то ця інформація може бути корисною виключно у форматі звʼязків. Якщо ти директор пляжу, то мб зможеш організувати класні ліжачки для согільдійців, а вони тобі в свою чергу теж послугою відплатять. Дивно взагалі, що такі речі треба пояснювати. Дуже гарно, що в гілді є така фільтрація. Як раз надає можливість комфортної гри з відкритими, та цікавими людьми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kika.3578 Posted August 24 Share Posted August 24 Дайте і мені інвайт) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reyli.3905 Posted September 5 Share Posted September 5 Підкажіть, будь ласка, де можна ознайомитись з правилами вступу, або поспілкуватись, ваше посилання на діскорд не працює, знайшов групу в стімі вона також на скільки я розумію неактивна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xarakternuk.5208 Posted September 14 Share Posted September 14 2023. оновлений джойн - https://discord.me/gw2ua Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klaus.7986 Posted October 4 Share Posted October 4 Hi You accept only ukrainian speaking people or also other players that want to spread the banner of UA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justcloud.6290 Posted Friday at 08:17 PM Share Posted Friday at 08:17 PM Не рекомендую. Шкода витраченого часу, коли засновник гільдії - підліток із олігфренією. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts